ΤΡΑΧΑΝΑΣ - ΖΥΜΑΡΙΚΑ

με γάλα από τα κοπάδια του Πάρνωνα φτιάχνουμε με τον παραδοσιακό τρόπο

γλυκό σταρένιο Τραχανά, ξυνό Τραχανά,
Χυλοπίτες, Λαζάνια, Κοχύλι, Βίδες, Κριθαράκι

ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ



κομάτια ντόπιου χοιρινού καπνίζονται με φύλα αρωματικών φυτών και συσκευάζονται με λάδι και δάφνη

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ




Η ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο από ντόπιες ντομάτες με λάδι, ρίγανη και θυμάρι του Πάρνωνα.

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΙΑ

Αν δεν έχετε ήδη επισκεφθεί τον καταπράσινο Πάρνωνα, δείτε τι χάνετε...