«Ο Μαλεβός»: 6976-232774 Φυσικά πριν φύγετε από τον Αγιο Πέτρο θα επισκεφθείτε και το παραδοσιακό εργαστήριο ζυμαρικών, όπου το πρόβιο γάλα ντόπιας παραγωγής, τα σπιτικά αβγά και το πολύ καλό αλεύρι μεταμορφώνονται σε χυλοπίτες, τραχανά, μακαρονάκι και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφθείτε σε πρώτη γεύση, πάντα με γνώμονα την οικολογική συνείδηση!Η αεικίνητη και γλυκύτατη Μαρία, με τον παραγωγικότατο σε θέματα πολιτισμού και οικοτουρισμού Δημήτρη, σίγουρα θα γίνουν και οι δικοί σας άνθρωποι εδώ στον Αγιο Πέτρο.
2 σχόλια:
Χριστός Ανέστη
Χρόνια πολλά και καλές δουλειές
Συγχαρητήρια για την μαρμελάδα περγαμόντο με στέβια και το λικέρ από κάστανο που δοκιμάσαμε σήμερα στην Τεχνόπολη.
http://juanitalaquejica.blogspot.com/2013/04/blog-post_14.html
Δημοσίευση σχολίου